Gratis onderzoek, diagnose en advies

 

Zijn uw bomen gezond? Als dat niet zo is, wat is dan de oorzaak? En wat kan eraan gedaan worden? Staan uw bomen stevig in de grond? Zijn ze breukgevoelig of niet? Het is belangrijk om dat te weten, want u bent aansprakelijk voor de schade die wordt veroorzaakt door een tak die afbreekt of een boom die omvalt.

 

Wij komen de situatie onderzoeken, kosteloos en vrijblijvend

Bel ons of gebruik dit aanvraagformulier, en wij doen — op onze kosten — een eerste visueel onderzoek van uw bomen en hun omgeving. Zo sporen we ziektes, wonden, verzwakkingen en gevaren op. U krijgt dan vrijblijvend onze diagnose en ons advies. Is verder onderzoek nodig, bijvoorbeeld van de stabiliteit of van de bodemkwaliteit, dan brengen we u daarvan op de hoogte.

Na ons bezoek weet u wat de toestand van uw bomen is en hoe die verbeterd kan worden. U beslist dan zelf, in alle vrijheid, of u verder een beroep op ons doet of niet. Wilt u ons inschakelen, dan maken wij voor u vrijblijvend en gratis een offerte.

 

Waarom gratis en vrijblijvend?

Omdat we geleerd hebben dat veel mensen, particulieren zowel als professionals, met veel vragen zitten als het over bomen gaat. En belangrijke ingrepen uitstellen. Of op een verkeerde manier zélf ingrijpen. Met alle gevolgen vandien voor de boom, de omgeving, de eigenaar. Door vooraf advies aan een ervaren boomverzorger te vragen kan veel onheil voorkomen worden.

Bel Arbotech op 0495 37 50 64 en of gebruik dit formulier om het gratis onderzoek en advies aan te vragen.